togel

MGM Resorts mengumumkan grandstand Bellagio untuk Grand Prix Las Vegas 2023

Syarikat itu telah mengumumkan akan membina grandstand untuk Grand Prix Las Vegas Perak Heineken 2023.

AS.- MGM Resorts International telah mengumumkan bahawa ia akan membina grandstand untuk Formula 1 Heineken Silver Las Vegas Grand Prix 2023 , yang macau hari ini akan diadakan dari 16 November hingga 18 November tahun depan. Pengunjung akan dapat menonton dari gerai besar di Tasik Bellagio, bersebelahan dengan air pancut resort.

Tempat duduk pada masa ini hanya tersedia sebagai sebahagian daripada pakej perlumbaan dan penginapan MGM Resorts , yang termasuk tiket perlumbaan tiga Data SGP Hari Ini hari sama ada di Bellagio Grandstands atau Paddock Grandstands . Yang terakhir akan berfungsi sebagai titik tengah untuk Litar Jalur Las Vegas dengan pemandangan garisan permulaan dan penamat serta lorong pit dan garaj pasukan. Pengunjung boleh membeli sehingga dua tiket dan sekurang-kurangnya tiga malam bagi setiap pakej.

Steve Zanella , Ketua Pegawai Komersial MGM Resorts berkata: “Hanya dalam Result Sidney tempoh setahun, peminat F1 dari seluruh dunia akan melihat bagaimana Las Vegas mengadakan pesta. Sebagai tambahan kepada Bellagio Grandstands, yang akan menetapkan piawaian baharu untuk tontonan acara, kami akan mencipta sambutan 24 jam yang sesuai dengan persembahan hebat antarabangsa ini.”