togel

Judhul Slotmill kanggo Saiki Power Swedish Nulis kang iCasino

Svenska Spel Olahraga & Casino wis ditambahi kurban isi karo produk saka Slotmill, iGaming ajeni lan pangembang slot . Operator looking kanggo consolidate tilas ing papan casino online kanthi nambah judhul liyane migunani Hongkong Pools dikembangaké dening studio penting, paling anyar kang Slotmill .

Svenska Spel pindho mudhun ing Online Casino
Svenska Spel wis pivoting menyang babagan iCasino liwat rong taun kepungkur, nyebutke perlu kanggo nggawe serep kanggo penutupan adhedhasar tanah kang tegang bisnis. Adoption liyane produk game digital wis nyedhaki uga, sanajan Svenska Spel ngakoni yen revenue taun-liwat-taun saka vertikal mudhun.

Senadyan sektor basis tanah mbalekake, Svenska Spel mutusaké kanggo pindho mudhun ing solusi iCasino liyane, wus kanggo njaga loro perangan competitive. Yen ana apa-apa, kasino online kudu bisa nyedhaki asil casino. Kangge, Svenska Spel kepala casino online Niklas Örtbrant wis tampi kesempatan kanggo ngembangaken portofolio iCasino.

Dheweke nyathet manawa supplier anyar sing ditambahake ing platform kasebut kudu nyukupi kritéria keadilan lan proteksi pemain Svenska Spel, sing ditindakake dening Slotmill.

Slotmill wis sawetara wektu ing layar radar lan portofolio game menehi variasi lan Demo slot gratis kasenengan pemain sing apik banget.

Svenska Spel kepala kasino online Niklas Örtbrant
Slotmill CCO Andreas Ternström wis tampi kemitraan iki lan ngandika sing perusahaan wis setya kanggo nyedhiyani isi kualitas paling dhuwur lan dasi-up karo Svenska Spel minangka langkah penting maju kanggo perusahaan.

Svenska Spel nawakake sawetara produk liyane sing ngluwihi game online uga, kalebu produk casino adhedhasar tanah lan totoan olahraga.

Svenska Spel minangka jeneng sing misuwur ing Swedia
Perusahaan wis fokus ing ngembangaken TCTerms toko saka Advertisement lan Result Sidney saiki duwe account Casino Cosmopol. Kabeh bathi saka operasi game menyang treasury Swedia. Svenska Spel wis anggota permanen saka industri gambling ing Swedia, lan wis tikel kaping pindho ing kabeh limo inisiatif.

Ing Agustus, perusahaan dikonfirmasi sing bakal kontribusi watara $ 3,95 yuta kanggo bantuan karo riset ing masalah gambling . Perusahaan kasebut uga ngumumake program Beasiswa Olahraga Elite sing nyedhiyakake beasiswa 50 kanggo atlit enom.